Hej, caféägare! – Stans bästa

Hej, caféägare!

Gör du stans godaste semlor? Har du tagit fram årets semmelinnovation? Behöver du ett skyltfönster som sträcker sig längre än din gatupratare? Då har du kommit rätt! I Stans bästa semla är caféer, konditorier, matbutiker och alla andra som serverar semlor välkomna att delta. Vilken som är stans bästa avgör svenska folket.


Få dina gäster att rösta!

Att du bakar riktigt goda semlor tar dig förstås långt i tävlingen. Men för att vinna måste dina cafégäster dessutom rösta. Antingen på plats i caféet, i dina digitala kanaler, eller varför inte båda delar?

När du lagt till ditt café i tävlingen får det en egen unik sida. Den sidan kan du dela på din webbplats och sociala kanaler. Du får också kampanjmaterial till caféet och – om ditt café vinner – ett vinnardiplom från Arla.

Beställ kampanjmaterial här

Röstningsknapp

Ett tips är att ladda ner en röstningsknapp till din webbplats. Ett enkelt sätt att uppmana dina kunder att rösta! Glöm inte att länka knappbilden till din stansbasta.se-sida.

Klicka på länken för att ladda ner rätt storlek.

Så här deltar du

Alla cafeér som är registrerade på Google kan delta i tävlingen. För att vara med i tävlingen måste du däremot lägga till ditt café i tävlingen. Du gör det genom att trycka på knappen ”Lägg till café”, sök efter caféets namn eller adress och klicka på “Lägg till”.

Alla uppgifter hämtas från Google. Om uppgifterna inte stämmer kan du ändra dem på google.com/business.

  • Jag vill ändra mina uppgifter på kartan.

    +
  • Jag vill lägga till mitt café till kartan.

    +
  • Vad gör jag om mitt café ligger dubbelt i databasen?

    +

Nyhetsbrev:

Vill du ha Sveriges populäraste bageri, café eller konditori? Vi kan hjälpa dig. Skriv upp dig och få tips, nyheter och inspiration som kan lyfta din verksamhet.

Anmäl dig

Inspiration:

Drömmer du om att ta fram årets snackis? Vi har massvis av recept som kan användas till att skapa en ny semmelvariant eller bara till att uppdatera ditt utbud.

Bli inspirerad