För caféägare

Gör du stans bästa semlor? Lägg till ditt café, så kan hela landet rösta på dina semlor. Du får en länk att dela på din webbplats och i sociala medier, kampanjmaterial till caféet och – om ditt café vinner – ett diplom från Arla.
Lägg till café
Stans Bästa

Så fungerar omröstningen

I Stans bästa semla är caféer, konditorier, matbutiker och alla andra som serverar semlor är välkomna att delta. Vilken semla som är stans bästa är det svenska folket som avgör.

För att lägga till ditt café trycker du på knappen ”Lägg till café” och söker på kartan eller med caféets namn. Caféets namn, adress och öppettider hämtas från Google. Om uppgifterna inte stämmer kan du ändra dem hos Google. Läs på Google My Business hjälpsidor om hur du lägger till och ändrar din information.

Vill du vinna i Stans bästa semla?

Att du bakar riktigt goda semlor tar dig förstås långt i tävlingen. Men för att vinna Stans bästa semla behöver dina cafégäster dessutom rösta på semlorna. Det kan du uppmuntra dem till på plats i caféet, i dina digitala kanaler, eller varför inte båda delar?

När du lagt till ditt café i tävlingen får det en egen unik sida. Den sidan kan du dela på din webbplats och sociala kanaler så att dina kunder enkelt kan rösta på just din semla. Kopiera bara länken i adressfältet.

Röstningsknapp

Lägg till en röstningsknapp på er sajt.

Ett tips är också att ladda ner en röstningsknapp, som du själv kan publicera på din webbplats. Allt för att uppmana din kunder att rösta! Glöm inte att länka knappbilden till din stansbasta.se-sida.

Storlekar på röstningsknappen

Högerklicka på länken och välj ”Spara länk som..”.

Med pins, hyllvippor och klistermärken till dina kartonger, påsar och display påminner du gästerna om att rösta när de är i caféet och fortfarande känner smaken av den goda semlan. Det här kampanjmaterialet är gratis och du beställer det från kund.arla.se/kampanjmaterial.

Stans bästa semla är ett initiativ från semmelälskarna på Arla och pågår från 8 januari till 13 februari. Då utses vinnarna – de caféer som fått flest röster och blivit högst rankat i landets tio största städer, samt det café i Sverige som fått flest röster totalt sett. De vinnande caféerna belönas med ett diplom som intygar att de serverar Stans bästa semla 2018.

Har du frågor är du välkommen att kontakta din lokala Arlasäljare.

Se även

Beställ material på Arlas kundportal

Anmäl dig till Arlas nyhetsbrev för Bageri & Konditori

Få mer inspiration om bageri och konditori