Hej, caféägare! – Stans bästa

Hej, caféägare!

Gör du stans godaste semlor? Har du tagit fram årets semmelinnovation? Behöver du ett skyltfönster som sträcker sig längre än din gatupratare? Då har du kommit rätt! Lägg till ditt café i Stans bästa semla och låt hela landet upptäcka och rösta på just dina semlor. I Stans bästa semla är caféer, konditorier, matbutiker och alla andra som serverar semlor välkomna att delta. Vilken som är stans bästa avgör svenska folket.
Läs mer och lägg till ditt café
Stans Bästa

Så här deltar du

För att lägga till ditt café trycker du på knappen ”Lägg till café” och söker efter caféets namn eller adress. Alla uppgifter hämtas från Google. Om uppgifterna inte stämmer kan du ändra dem på google.com/business.

  • Jag vill ändra mina uppgifter på kartan.

    +
  • Jag vill lägga till mitt café till kartan.

    +
  • Vad gör jag om mitt café ligger dubbelt i databasen?

    +

Må bästa semla vinna!

Att du bakar riktigt goda semlor tar dig förstås långt i tävlingen. Men för att vinna måste dina cafégäster dessutom rösta. Antingen på plats i caféet, i dina digitala kanaler, eller varför inte båda delar?

När du lagt till ditt café i tävlingen får det en egen unik sida. Den sidan kan du dela på din webbplats och sociala kanaler. Du får också kampanjmaterial till caféet och – om ditt café vinner – ett vinnardiplom från Arla.

Röstningsknapp

Ett tips är att ladda ner en röstningsknapp till din webbplats. Ett enkelt sätt att uppmana dina kunder att rösta! Glöm inte att länka knappbilden till din stansbasta.se-sida.

Storlekar på röstningsknappen

Klicka på länken för att ladda ner.

Kampanjmaterial

Med hyllvippor, klistermärken & bordspratare till dina kartonger, påsar och display påminner du gästerna om att rösta när de är i caféet och fortfarande känner smaken av den goda semlan. Det här kampanjmaterialet är gratis och du beställer det från kund.arla.se/kampanjmaterial.

 

Diplom

Var du med och tävlade i Stans Bästa Semla? Berätta det för dina kunder! Ladda ned vårt diplom, skriv ut och visa dina besökare att de kommit till ett konditori med kvalitet.

Ladda ned

Nyhetsbrev:

Vill du ha Sveriges populäraste bageri, café eller konditori? Vi kan hjälpa dig. Skriv upp dig och få tips, nyheter och inspiration som kan lyfta din verksamhet.

Anmäl dig

Inspiration:

Drömmer du om att ta fram årets snackis? Vi har massvis av recept som kan användas till att skapa en ny semmelvariant eller bara till att uppdatera ditt utbud.

Bli inspirerad